2011.10.01.
19:35

Írta: Monarchista

Ezeket a zenéket nem adja a VIVA Tv.

Vannak tehetséges emberkék ebben az országban akiket a tömegmédia szó szerint elnyom. Túl szókimondóak és őszinték ezek a dalok a hatalom és a regnáló hatalom által uralt médiának.

Szólj hozzá!

2011.09.29.
23:53

Írta: Monarchista

A MANYUP ügyhöz

Engem is meglopott OV és bandája. Mert, bár megfizettem a járulékokat mégsem leszek jogosult az Állami nyugdíjra, legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. Amikor elindult a MANYUP köteleztek a belépésre (ŐK)mert az nekem jó lesz. Aztán, amikor nyilatkozni kellett, miért nem azoknak kellett mennie akik át akartak lépni? Megmondom miért, mert a magyar ember lusta. És ők erre építettek. Mert tudták, hogy a nagy többség nem fog sorban állni a hidegben, az utcán csak hogy maradhasson. Szerintem, nekünk kellett volna otthon maradni, hiszen az én tagságom egy folyamat, amit nem akartam megszakítani. Míg az állami rendszerbe átlépők státusa megváltozott. Miért nem őket kötelezték arra, hogy aláírásukkal igazolják a szándékuk meglétét? Megmondom, mert ugyanaz a lustaság, ami otthon tartotta az állami rendszerbe "átlépőket" az a lustaság, bent tartotta volna Őket a MANYUP rendszerben és akkor, Viktátor elképzelése csúnyát bukott volna. Miért kellene együtt működnöm egy ilyen hatalommal. Hát a lónak a legnemesebb szervét a végbél nyílásukba.

Szólj hozzá!

2011.09.29.
22:16

Írta: Monarchista

Szülői kudarcok

Szólj hozzá!

2011.09.29.
22:09

Írta: Monarchista

A gyermeknevelés útvesztői

 

Szólj hozzá!

2011.09.29.
22:06

Írta: Monarchista

Sportos móka

 

Szólj hozzá!

2011.09.29.
22:01

Írta: Monarchista

Ötletek több témában

Szólj hozzá!

2011.09.29.
22:00

Írta: Monarchista

Egy kis vidámság a nap végére

Szólj hozzá!

2011.09.28.
22:08

Írta: Monarchista

Mai gondolatok a "népszámlálásról"

A „népszámlálással” kapcsolatos hozzászólásom egyben: A lakásra vonatkozó kérdőíven lévő azonosító szám felvezetése a személyi kérdőívre önmagában segít a kitöltő azonosításában. Tegyük fel valaki olyan választ ad, ami valahol, valakinek nem tetszik. Megnézik az azonosítót és máris fogják tudni melyik ingatlanhoz van hozzárendelve. Máris tudják hová kell menni seggbe rúgni az illetőt. Persze az 50e Ft-os közigazgatási bírság és a magyarázkodás, hogy kérem én azt nem úgy gondoltam csak a kezdet lesz. A közösségi oldalakat pedig nem csak a rendvédelmi szervek, polgári titkosszolgálatok, hanem a munkáltatók, bírósági és egyéb végrehajtók, ügyvédek, valamint a magánnyomozók is használják. Egy kis kutakodással bárkihez el lehet jutni. Ha nem hozzá, akkor a rokonaihoz, közeli hozzátartozókhoz. A talált kapcsolati hálóban lévő egyéneket csodálatosan lehet presszionálni válogatott eszközökkel (főleg pszichés) a keresett személy hollétét illetően, azonban ugyanilyen eszközökkel bármi megtudható. Maradjunk annyiban, ha a hatalom, vagy a végrehajtó szerv akarja, mindenkiről lehet találni terhelő információkat és ez nem paranoia, hanem tény. Imitt egy kis eltitkolt jövedelem (lehet be nem jelentett másodállás) amott érdekes, vagy a megszokottól eltérő szexuális érdeklődés (mondjuk melegek esetén, mint azt a korábbi posztoknál felvetette valaki). Szóval, ha a hatalom túl mélyen akar benyomulni az alattvalók (mert a jelenlegi hatalomnak nem választók vagyunk, hanem alattvalók) privát életébe az ilyen kérdéseket eredményez és nem a korábban említett ” Neme, kora, családi állapota, esetleg lakhely jellege (város, falu, tanya)” kérdés sort.     

Nem Orbánozunk meg Fideszezünk, azonban be kell látni, hogy amit ezek művelnek az egyáltalán nem szokványos. Azért mert nem festő volt, és nem lengeti a karját (még)attól még sok embernek lehet, ismerős a teszek mindenki véleményére és úgy is az lesz, amit én mondok mentalitás. Miért nem lehet megkérdezni pár kérdésből? Neme, kora, családi állapota, esetleg lakhely jellege(város, falu, tanya) és pont. Ez népszámlálás lenne, de a kérdőíven lévő "kötelező" kérdések zöme konkrétan felér a végbélnyíláson való betekintéssel, amit senki sem kedvel nemre, orientációra való tekintet nélkül főként, ha az akarata ellenére erőszakkal történik.

Szóval pár egyszerű kérdéssel is lehetne "számlálni". Kár, hogy nem ez a céljuk...

Szólj hozzá!

2011.09.28.
07:29

Írta: Monarchista

Népszámlálás

Éppen a minap olvasom az Indexen és itt a blogban a hasonló témában írt cikkeket, gondoltam én is elmondom mit gondolok erről és hogyan válaszolok amikor kell. Az indexen olvastam ezt a cikket index.hu/belfold/nepszamos/2011/09/27/anonim/ és az jutott az eszembe, hogy na tessék itt egy Fidesz bérenc aki azt szajkózza ami a hatalomnak legmegfelelőbb. Mert a cikkben azért szerepel egy-két dolog aminek a célja egyértelműen az emberek megnyugtatása, azonban ettől még a probléma megmaradt. Nem vagyok paranoiás, de bizonyos közegben éltem éveken keresztül így pontosan tudom, hogy a polgári titkosszolgálatok, nyomozhatóságok milyen módszerekkel dolgoznak. A népszámlálási kérdőív megfelelő adatai alapján nekik gyerekjáték megtudni a kérdőív mögött álló kilétét. Természetesen ezek azokra a kérdésekre adott válaszok amelyekre nem kötelező válaszolni. Ne felejtsük el azt sem, hogy ha igazak a válaszok akkor működik a profilalkotás. Ha viszont feltűnően nagy baromságokat állít valaki azt pedig a lakáshoz tartozó azonosító alapján személyesen is meg lehet kérdezni hogy is gondolta... Az pedig hiú ábránd, hogy a politikusaink ezt "tervezésekhez" veszik figyelembe. Én azt gondolom, mindenki tegyen belátása szerint, mert senkinek nincs joga meg és elítélni senkit ha nem válaszol, ha hazudik, de azt sem aki normálisan válaszol. Ez egy gyönyörű ország, kreatív és okos emberekkel és silány, értéktelen minőségű politikai elittel amelyek miatt kialakult az emberekben az a masszív elutasítás minden olyan dolog irányában amely a hatalom felől érkezik, legyen az jó, vagy rossz.

Szólj hozzá! · 1 trackback

süti beállítások módosítása