2011.09.28.
22:08

Írta: Monarchista

Mai gondolatok a "népszámlálásról"

A „népszámlálással” kapcsolatos hozzászólásom egyben: A lakásra vonatkozó kérdőíven lévő azonosító szám felvezetése a személyi kérdőívre önmagában segít a kitöltő azonosításában. Tegyük fel valaki olyan választ ad, ami valahol, valakinek nem tetszik. Megnézik az azonosítót és máris fogják tudni melyik ingatlanhoz van hozzárendelve. Máris tudják hová kell menni seggbe rúgni az illetőt. Persze az 50e Ft-os közigazgatási bírság és a magyarázkodás, hogy kérem én azt nem úgy gondoltam csak a kezdet lesz. A közösségi oldalakat pedig nem csak a rendvédelmi szervek, polgári titkosszolgálatok, hanem a munkáltatók, bírósági és egyéb végrehajtók, ügyvédek, valamint a magánnyomozók is használják. Egy kis kutakodással bárkihez el lehet jutni. Ha nem hozzá, akkor a rokonaihoz, közeli hozzátartozókhoz. A talált kapcsolati hálóban lévő egyéneket csodálatosan lehet presszionálni válogatott eszközökkel (főleg pszichés) a keresett személy hollétét illetően, azonban ugyanilyen eszközökkel bármi megtudható. Maradjunk annyiban, ha a hatalom, vagy a végrehajtó szerv akarja, mindenkiről lehet találni terhelő információkat és ez nem paranoia, hanem tény. Imitt egy kis eltitkolt jövedelem (lehet be nem jelentett másodállás) amott érdekes, vagy a megszokottól eltérő szexuális érdeklődés (mondjuk melegek esetén, mint azt a korábbi posztoknál felvetette valaki). Szóval, ha a hatalom túl mélyen akar benyomulni az alattvalók (mert a jelenlegi hatalomnak nem választók vagyunk, hanem alattvalók) privát életébe az ilyen kérdéseket eredményez és nem a korábban említett ” Neme, kora, családi állapota, esetleg lakhely jellege (város, falu, tanya)” kérdés sort.     

Nem Orbánozunk meg Fideszezünk, azonban be kell látni, hogy amit ezek művelnek az egyáltalán nem szokványos. Azért mert nem festő volt, és nem lengeti a karját (még)attól még sok embernek lehet, ismerős a teszek mindenki véleményére és úgy is az lesz, amit én mondok mentalitás. Miért nem lehet megkérdezni pár kérdésből? Neme, kora, családi állapota, esetleg lakhely jellege(város, falu, tanya) és pont. Ez népszámlálás lenne, de a kérdőíven lévő "kötelező" kérdések zöme konkrétan felér a végbélnyíláson való betekintéssel, amit senki sem kedvel nemre, orientációra való tekintet nélkül főként, ha az akarata ellenére erőszakkal történik.

Szóval pár egyszerű kérdéssel is lehetne "számlálni". Kár, hogy nem ez a céljuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://monarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr1003263789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása