2011.09.28.
07:29

Írta: Monarchista

Népszámlálás

Éppen a minap olvasom az Indexen és itt a blogban a hasonló témában írt cikkeket, gondoltam én is elmondom mit gondolok erről és hogyan válaszolok amikor kell. Az indexen olvastam ezt a cikket index.hu/belfold/nepszamos/2011/09/27/anonim/ és az jutott az eszembe, hogy na tessék itt egy Fidesz bérenc aki azt szajkózza ami a hatalomnak legmegfelelőbb. Mert a cikkben azért szerepel egy-két dolog aminek a célja egyértelműen az emberek megnyugtatása, azonban ettől még a probléma megmaradt. Nem vagyok paranoiás, de bizonyos közegben éltem éveken keresztül így pontosan tudom, hogy a polgári titkosszolgálatok, nyomozhatóságok milyen módszerekkel dolgoznak. A népszámlálási kérdőív megfelelő adatai alapján nekik gyerekjáték megtudni a kérdőív mögött álló kilétét. Természetesen ezek azokra a kérdésekre adott válaszok amelyekre nem kötelező válaszolni. Ne felejtsük el azt sem, hogy ha igazak a válaszok akkor működik a profilalkotás. Ha viszont feltűnően nagy baromságokat állít valaki azt pedig a lakáshoz tartozó azonosító alapján személyesen is meg lehet kérdezni hogy is gondolta... Az pedig hiú ábránd, hogy a politikusaink ezt "tervezésekhez" veszik figyelembe. Én azt gondolom, mindenki tegyen belátása szerint, mert senkinek nincs joga meg és elítélni senkit ha nem válaszol, ha hazudik, de azt sem aki normálisan válaszol. Ez egy gyönyörű ország, kreatív és okos emberekkel és silány, értéktelen minőségű politikai elittel amelyek miatt kialakult az emberekben az a masszív elutasítás minden olyan dolog irányában amely a hatalom felől érkezik, legyen az jó, vagy rossz.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://monarchista.blog.hu/api/trackback/id/tr193261860

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Népszámlálás jogszerű elutasítása 2011.09.28. 10:05:12

 Kérem a blogos és közösségi oldalakon aktív társadalmat, gyűjtsük itt össze a 2011-es "Népszámlálás" jogszerű elutasításának lehetőségeit. Minden új érvvel, reális lehetőséggel kibővítem blogbejegyzésemet. Mert gondolom senki sem szeret...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása