2011.06.12.
23:10

Írta: Monarchista

Elgondolkodtató klip

Szólj hozzá!

2011.06.08.
22:58

Írta: Monarchista

A fogyasztói csoportokhoz.

Általában nem szoktam TV-t nézni. Az engem érintő, vagy érdeklő témákról az ismerősök tájékoztatnak és egy kis szerencsével megtalálom az adott TV csatorna weboldalán azt a műsort, amiről lemaradtam így legalább utólag pótolhatom. A Frizbi egy korábbi adását is egy ismerősöm ajánlotta, mert érintett voltam/vagyok egy fogyasztói csoport témájában. Jómagam belülről ismerem több ilyen cég működését a tulajdonosok viselt dolgain keresztül annak ellenére, hogy a munkavégzést tekintve nagyjából 30 napot dolgoztam 2 ilyen cégnek.

(Hajdú Pétert nem kedveltem különösebben a médiában róla kialakított kép miatt (kifogásolt parkolási szokásai, stb..). Egy alkalommal, a párommal egy kellemes hétvégét töltöttünk a Sárvári Spirit Hotelben. Hajdú Péter és felesége Sarka Kata is itt pihent ezen a hétvégén, ami számomra nem egy különlegesség mivel nem vagyok az a másik háta mögött összesúgós, autogramért rohangálós fajta. A párommal szándékosan későn mentünk le vacsorázni, hogy elkerüljük a svédasztaloknál tolongó birkanyájat, amely embertípus még az ilyen színvonalas helyeken is előfordul. A Hajdú – Sarka házaspár is ezt szerette volna elkerülni, valószínűleg mert ők is elég későn érkeztek. Mi még a kisebb embercsoportoktól is távol szerettünk volna lenni ezért egy a svédasztaloktól távolabbi szegletébe ültünk le az étteremnek. Hajdú Péterék hozzánk közel telepedtek le egy asztalhoz mi pedig úgy viselkedtünk, mint ha egy teljesen átlagos pár ült volna le a közelünkben. Teljesen hétköznapian és normálisan viselkedtek, mindenféle nekik tulajdonított sztár allűröktől mentesen. Már az a tény is szimpatikussá tette őket, hogy ennyire kerülték a feltűnést és próbáltak egymással foglalkozni, élvezni egymás társaságát a kíváncsi tekintetek kizárásával. Mondom ezt úgy, hogy addig én is eléggé negatívan ítéltem meg Őt és párját egyaránt.)

Szólj hozzá!

2011.06.08.
22:08

Írta: Monarchista

Blog indító

A naplómat, azzal a nem titkolt céllal hoztam létre, hogy megosszam mindenkivel azokat a gondolataimat, amelyeket csak hosszabb beszélgetések keretében tudnék megvitatni az ismeretségi körömmel. Mint minden más embernek nekem is vannak gondolataim a közélet, politika témaköréből és úgy gondolom, talán lehetnek olyan ötletek javaslatok amelyeket érdemes (ha mást nem is) meghallgatni.


 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása